Aktualitás

 

HPH Kávészünet 10. adás

Tisztelt Partnerünk!

Türelmetlen fiatalság? Vezetői őszinteség?

Hol az igazság, de még inkább: hol az egyetértés?

A HPH Kávészünet legújabb, 10. adásában, folytatva a tavalyi munkaerő-gazdálkodás fajsúlyos kérdéseit, ezúttal a generációs különbségeket járják körül meghívott szakértőink.

 

A műsor házigazdája, Dr. Feller Antal vezérigazgató és vendégei, Prof. Dr. Botz Lajos, a PTE Gyógyszerésztudományi Kar dékánja, Dr. Kovács Erzsébet, a debreceni Kenézy Gyógyszertár gyógyszertárvezető szakgyógyszerésze, Dr. Némethy Dóra, a debreceni Kenézy Gyógyszertár gyógyszerésze és Beri-Tene Katalin, a Profiles International Hungary Kft. tanácsadója egy csésze kávé mellett vitatják meg a fiatal gyógyszerészek pályaorientációjával kapcsolatos kérdéseket.

A nyílt eszmecsere során a szakértők olyan érzékeny pontokat is érintenek, amelyek a generációs különbségek és a vezető-beosztott pozíciók okán a mindennapi működésben tetten érhetők. A türelmetlen fiatalok, a munkaadók őszintesége és a személyes példamutatás mind terítékre kerülnek, a meghívott szakemberek pedig kendőzetlenül megosztják őszinte gondolataikat. A beszélgetésben képet kapunk a generációk közti megértésről, a pályaválasztás szempontjairól és a gyógyszerészi előmenetel lehetőségeiről.  

A már megszokottak szerint a közös kávézás ez alkalommal is Zoom online platformon keresztül valósult meg, a beszélgetés moderátora pedig a Kávészünet sorozat állandó műsorvezetője, Bombera Krisztina újságíró.

Tartson velünk, és nézze meg a HPH Kávészünet 10. részét, mely mától megtekinthető a Hungaropharma weboldalán, valamint YouTube csatornáján!

Amennyiben van olyan téma, amiről szívesen hallana, örömmel várjuk javaslatát a kommark@hungaropharma.hu e-mail címen! 

Üdvözlettel:
Hungaropharma Zrt.