Beszállítók

 

Marketing mix

LOGISZTIKAI SZOLGÁLTATÁS

A Hungaropharma Zrt. piacvezető gyógyszer-nagykereskedőként elkötelezett az iránt, hogy teljes körű és magas színvonalú logisztikai szolgáltatásokat nyújtson ügyfelei számára. Partnereink részére napi többszöri kiszállítást és teljes gyógyszer termékpalettát biztosítva, aktívan hozzájárulunk az egészségügyi ellátórendszer biztonságos és magas színvonalú működtetéséhez. Több, mint 2.600 vevő igényeit teljesítjük 350 gyártó/szállító kb. 18.000 termékével.

BIZOMÁNYOSI KÉSZLET

Partnereink számára lehetőséget nyújtunk az általuk forgalmazott termékeket többféle bizományos raktározási konstrukcióban történő kezelésére, biztosítva az EU GDP/GMP tárolási és szállítási követelményeit, mégis könnyen kezelhetőbbé téve a piacra jutást és az optimális készletszintek kialakítását. Ma is mintegy 40 gyártó bizományos készleteit kezeljük. Ajánlatkéréshez lépjen kapcsolatba velünk!

PREWHOLESALING

A Hungaropharma Zrt. piacvezető gyógyszer-nagykereskedőként élen jár a Prewholesaling tevékenységben. Professzionális raktározással, SAP irányított automatizált kiszedő rendszerrel állunk partnereink rendelkezésére. Raktárunkban biztosítjuk a kábítószerek, hűtős és fagyasztott áruk szabványoknak megfelelő tárolását. Beszállítóink számára személyre szabott kimutatásokat készítünk az igényeknek megfelelően, akár napi szintű jelentések formájában is. Ajánlatkéréshez lépjen kapcsolatba velünk!

EMERGENCY KÉSZLET

Budapesti Logisztikai Központunkban az iparági standardokat teljesítő körülmények között biztosítjuk a gyógyszergyártók „emergency” készletének tárolását, kezelését a dobozos mennyiségtől, a raklapos mennyiségig, legyen szó szobahős, vagy hűtős tárolási feltételről. Ajánlatkéréshez lépjen kapcsolatba velünk! Bízzon meg minket „emergency” készletének tárolásával!

PORTFÓLIÓ MENEDZSMENT

Piacvezető gyógyszer-nagykereskedelmi vállalatunk teljes termékpalettát forgalmazva igyekszik az egészségügyben részt vevő partnerek igényeit kielégíteni. Portfóliónkat a vevői igényekhez igazítva folyamatosan bővítjük, így az új készítmények folyamatosan és gyorsan jelennek meg kínálatunkban. A Hungaropharma Zrt.-nél lehetőség van egyedi gyógyszerigénylés lebonyolítására a megfelelő hatósági engedélyek birtokában.

TENDEREZÉS

A Hungaropharma Zrt. teljes gyógyszer-portfólióval, minden értékesítési csatornában, és minden finanszírozási területen jelen van a magyar piacon. Jelentős szerepet vállalunk az átalakult fekvőbeteg ellátás közbeszerzési eljárásaiban, a tételes, a különkeretes, a ritka betegségek, és az OTH tenderes termékeknek kiszolgálásában. A Hungaropharma Zrt. külön erre specializálódott munkatársakkal áll a gyártók rendelkezésére az országos-, kórházi és egyéb tenderek lebonyolításában. Ajánlatkéréshez lépjen kapcsolatba velünk!

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

A Hungaropharma Zrt. minőségpolitikájával és küldetésével összhangban elkötelezett a minőségi partnerség iránt. A Hungaropharma minőségbiztosítási tevékenysége biztosítja szerződött partnerei számára a magyar és európai uniós jogszabályokkal, a Helyes Gyártási, Nagykereskedelmi és Farmakovigilancia (GMP, GDP, GVP) útmutatásokkal összhangban végzett gyógyszerforgalmazást.

RIPORTING

A Hungaropharma Zrt. gyártó partnerei részére – folyamatosan bővülő - értékesítési és készlet típusú adatokat szolgáltat szerződéses keretek között. Az adatszolgáltatás során az igényelt termékekre, országos vagy területi bontásban és a partner által igényelt rendszerességgel elektronikus formában juttatunk el adatokat a szerződésben meghatározott szolgáltatási díj ellenében. Ajánlatkéréshez lépjen kapcsolatba velünk!

ADOMÁNY ÉS MINTA

Adományok és minták gyors, pontos és szakszerű eljuttatásával számos partner bízza meg a Hungaropharma Zrt.-t, igénybe véve az országos lefedettségű logisztikai hálózatunkat, szakmai tapasztalatunkat és nyomon követhető adminisztratív rendszerünket. Ajánlatkéréshez lépjen kapcsolatba velünk!

FRANCHISE ÉS BESZERZÉSI TÁRSULÁSOK

Franchise üzleti modellben a Hungaropharma vállalatcsoporthoz csatlakozott gyógyszertárak a gyógyszeripar termékeinek teljes palettáját kínálják a lakosságnak az év szinte minden napján, folyamatosan frissülő akciók keretében is. Beszerzési társulások gyártói megállapodásain alapuló rendeléseit, akcióit a kért időben és mennyiségben teljesítjük az ország egész területén. További részletekért lépjen kapcsolatba velünk!

AKCIÓ KEZELÉS

A Hungaropharma Zrt. nagy tapasztalattal rendelkezik a gyógyszerek és egyéb készítmények forgalomösztönzése érdekében gyógyszertárak és kórházak felé irányuló szállítói akciók lebonyolításában. A jogszabályi és szerződéses feltételeknek megfelelően többek között árengedmény, ingyenáru, illetve megnövelt fizetési határidő típusú akciók beállításának lehetőségével állunk partnereink rendelkezésére. Ajánlatkéréshez lépjen kapcsolatba velünk!

KOMMUNIKÁCIÓS CSATORNA

A Hungaropharma Zrt. gyógyszertári partnerei számára pontgyűjtő alapú hűségprogramot indított. A pontgyűjtés alapja a Hungaropharma által kiszámlázott nettó áruérték. A pontok beváltásának az eszköze pedig a hphprivat weboldal. Az összegyűjtött pontok ajándékutalványokra vagy azonnali ajándéktárgyakra válthatók be. A gyártóink számára érdekes információ lehet, hogy a hűségprogramon keresztül szeretnénk növelni a kommunikációs csatornáink működésének hatékonyságát is.

AKCIÓ ÉRTÉKESÍTÉS

A Hungaropharma Zrt. szoros együttműködésben a Gyöngy Prémium és Partner, valamint az Alma patikákkal megkönnyíti beszállítóink tevékenységét az akciók és promóciók területén, például TV kampányok, újságos megjelenések lehetőségével. Call-centerünk közel 1800 patikát ér el havonta speciális gyártói ajánlatokkal, ezáltal biztosítva, hogy olyan patikákba is elérjenek a promóciók és információk, amelyeket a területi képviselők nem látogatnak. Ajánlatkéréshez lépjen kapcsolatba velünk!

MARKETING ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI KÉPVISELET

A Hungaropharma Zrt. tervezi teljeskörű gyógyszerpiaci értékesítési-, és marketing képviseleti szolgáltatás bevezetését akár a törzskönyvezéstől a patikalátogatásig. Teljes portfóliós gyógyszer-nagykereskedőként megfelelő piaci tapasztalattal és tudással rendelkezünk gyógyszerek, orvostechnikai eszközök, étrend-kiegészítők és egyéb termékek forgalmazásában, és szívesen állítjuk ezt a tudást megbízó partnereink szolgálatába. Szolgáltatásaink között a törzskönyvezési, a minőségbiztosítási, a farmakovigilanciai feladatok ellátása, a marketing, az értékesítési-, és árstratégia kidolgozása és végrehajtása is szerepel. Ajánlatkéréshez lépjen kapcsolatba velünk!

GRANDEXPO

A grandEXPO a gyógyszerpiac valamennyi szereplője számára nyitott fórum. A rendezvény célja egy olyan érdemi párbeszéd megteremtése, ahol lehetőség nyílik megvitatni a szakmát és a szektort érintő legfontosabb kérdéseket. A grandEXPO azonban túlmutat az egymással való találkozáson, hiszen számos érdekességgel, jövőbe mutató elképzeléssel, inspiráló szakmai előadással, érdekes tréningekkel és színes szabadegyetemi előadásokkal várja az érdeklődőket.

SZAKMAI KONZULTÁCIÓ

Piacvezető gyógyszer-nagykereskedőként megfelelő piaci tapasztalattal és tudással rendelkezünk gyógyszerek, orvostechnikai eszközök, étrend-kiegészítők és egyéb termékek forgalmazásában. Ezt a felhalmozott tudást szívesen állítjuk megbízó partnereink szolgálatába minőségbiztosítási, farmakovigilanciai, közbeszerzési, forgalmazási, értékesítési-és marketing területeken. Ajánlatkéréshez lépjen kapcsolatba velünk!